Gratis Boulesbaas app

WORD JIJ DE BOULESBAAS?

De NJBB heeft samenwerking met sportmarketingbureau Sportunity de Boulesbaas app ontwikkeld. Het eerste platform dat zorgt dat jij overal op elk moment je jeu de boules scores bij kunt houden en statistieken kunt inzien. Laat zien dat jij de baas bent! Daag vrienden, collega’s of clubgenoten uit voor een potje jeu de boules en speel op een baan bij jou in de buurt. Check in, speel en win!

Nieuwsgierig geworden naar de app? Download hem dan nu GRATIS in de App Store of Play Store! Meer weten? Lees hieronder verder of neem een kijkje op www.boulesbaas.club.

BOULESBAZEN

Met de Boulesbaas app kan je de scores van je gespeelde potjes bijhouden en vastleggen, jouw speelstatistieken inzien en ranglijsten bijhouden. Ideaal toch? Of je nou het liefst speelt bij een openbare buitenbaan, bij een vereniging of bij een boulesbar, in de Boulesbaas kaart kun je ruim 500 jeu de boules banen in Nederland vinden. Zo kan je altijd en overal een potje jeu de boules starten. Help jij ons om nog meer jeu de boules locaties in Nederland in kaart te brengen?

Meer weten over Boulesbaas? Klik dan HIER

VERENIGINGEN

Het gebruiken van de Boulesbaas app op jouw vereniging heeft vele voordelen. Wanneer je jouw vereniging registreert als speellocatie in de app wordt deze voor iedereen zichtbaar in de Boulesbaas kaart. Een mooie manier om meer zichtbaarheid te creëren en potentiële nieuwe leden te werven. Jij en jouw leden kunnen in de app jullie eigen clubranglijst toevoegen om bijvoorbeeld de Boulesbaas van de maand van jullie club te bekronen! Als vereniging kun je tevens gratis toegang krijgen tot jullie eigen reserveringsdashboard. Hiermee kun je jullie banen beschikbaar stellen voor reserveringen en kunnen zowel leden als niet-leden een baan (gratis of betaald) reserveren via de Boulesbaas app, en straks ook via een unieke reserveringspagina. Ook kun je binnenkort gebruik maken van het Boulesbaas toernooisysteem. Hiermee kun je eenvoudig een toernooi organiseren, aanmeldingen ontvangen en het speelschema laten genereren. Handig!

Meer weten over Boulesbaas? Klik dan HIER

BOULESBARREN

Wie is de baas van jouw jeu de boules bar? De app houdt alle statistieken en uitslagen van gespeelde potjes bij. Door middel van de ranglijsten kun je als boulesbar bijvoorbeeld een gave prijs uitreiken voor de beste bouler van de week of maand. De app maakt een potje jeu de boules nog leuker en uitdagender en zorgt voor meer interactie in jouw bar. Ook kunnen gebruikers hun uitslagen online delen met vrienden en familie of op hun social media kanalen. Een handige manier om een winactie op te starten en zo jullie speellocatie te promoten! Ook kun je binnenkort gebruik maken van het toernooisysteem. Hiermee kun je eenvoudig een toernooi organiseren, aanmeldingen ontvangen en het speelschema laten genereren en indelen zoals jij wilt. Handig!

Meer weten over Boulesbaas? Klik dan HIER!

VEELGESTELDE VRAGEN EN ONDERSTEUNING

Heb je een vraag? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op via bazen@boulesbaas.club.