Bestelde RPS-boekjes worden in de week van 17 mei geleverd

Het Reglement voor de Petanquesport (RPS) is gewijzigd per 1 januari 2021. Op 12 februari 2021 zijn alle functionarissen hierover geïnformeerd en is het gecommuniceerd via de website. Voor verdere informatie over de wijzigingen in het RPS, kijk op deze website onder het menu Wedstrijdsport en het submenu Reglementen en formulieren. 

Het was voor verenigingen mogelijk om vanaf 30 maart tot en met zondag 2 mei RPS boekjes te bestellen. Kosteloos voor opgeleide functionarissen (scheidsrechter of wedstrijdleider) en extra boekjes voor andere geïnteresseerden binnen de vereniging. Het blijft mogelijk om de boekjes te bestellen. Dat kan via het bestelformulier op deze website, op dezelfde pagina als hiervoor genoemd met betrekking tot het RPS, door de secretaris van de vereniging. 

Maandag 3 mei was bekend hoeveel boekjes konden worden besteld bij de drukker. De boekjes zijn 3 mei direct besteld bij de drukker. In de week van 17 mei worden de boekjes geleverd en door het bondsbureau verstuurd naar de verenigingen die boekjes hebben besteld.