Begeleidingsstaf EK 2022 bekend

Het eerste toernooi dat meetelt voor de ranglijst ‘Road to 2022’ vindt zaterdag 10 juli plaats. Het betreft het NK Mix dat wordt gespeeld bij de Bouledozers in Zwaag.

De Road to 2022 bestaat uit een viertal kwalificatietoernooien: NK Mix (10 juli) | Kwalificatietoernooi Zoetermeer (24 en/of 25 juli) | NK Tête-à-Tête (14 en/of 15 aug.) | Kwalificatietoernooi Heerlen (9 en/of 10 oktober). De beste 8 spelers van de eindranglijst (beste 4 mannen en beste 4 vrouwen) worden opgenomen in de voorselectie voor het EK 2022 in ’s-Hertogenbosch. Voor de begeleidingsstaf van het ‘Road to 2022’ traject is een apart begeleidingsteam samengesteld. Het begeleidingsteam voor het EK 2022 bestaat uit: Kees Kroon, Marc Helffer en Sandra Gilliéron. Dit begeleidingsteam begeleidt de voorbereiding en brengt de voorselectie (bestaande uit 8 spelers) terug naar vier spelers die het definitieve EK Team zullen vormen. In aanloop naar en tijdens het EK wordt het team door deze begeleidingsstaf gecoacht.

Wij zijn blij met deze diverse samenstelling van ervaren personen en hebben er vertrouwen in dat deze begeleidingsstaf er samen met de spelers een succesvol en onvergetelijk EK van gaat maken.