Aanmelden NK Tête-à-tête

  • 3 april 2019

Afgelopen zondag werden er vijf districtskampioenschappen tête-à-tête gespeeld, in District Noord, West, Midden, Oost en Zuidoost. En op zondag 24 maart in Zuidwest. De uitslagen staan op de districtspagina’s. Aanstaande zondag 7 april staat het laatste districtskampioenschap op het programma in district Zuid. Op zondag 14 april zal het NK Tête-à-tête plaatsvinden bij PC Oisterwijk. Aan de hand van de ranglijst van het districtskampioenschap zijn deelnemers gekwalificeerd voor het NK.

Spelers die gekwalificeerd zijn voor het NK zijn echter niet verplicht om deel te nemen aan het NK in Oisterwijk. Daarnaast kunnen spelers met een buitenlands paspoort niet deelnemen aan het NK. De ranglijst van het districtskampioenschap zal worden opgeschoond met het aantal beschikbare plaatsen per district. Hierbij wordt rekening gehouden met de spelers die niet kunnen/wensen deel te nemen aan het NK.

Aanmelden NK Tête-à-tête t/m zondag 7 april!

Aanmeldingen voor het districtskampioenschap en de NK’s verlopen altijd via het secretariaat van de vereniging. De verenigingen hebben hierover een e-mail ontvangen. Het is ook van belang dat de verenigingen aangeven of spelers niet kunnen/wensen deel te nemen. Spelers kunnen tot en met zondag 7 april worden opgegeven door het secretariaat van de vereniging. Spelers die op 8 april niet zijn aangemeld kunnen niet meer deelnemen aan het NK. De volgende spelers van de ranglijst van het districtskampioenschap zullen dan worden benaderd. De gekwalificeerden uit District Zuid, waar het districtskampioenschap op zondag 7 april plaatsvind, worden zo spoedig mogelijk na NK benaderd.

Wildcards

De Commissie Wedstrijdsport Nationaal (CWN) kan wildcards uitreiken in districten waar het districtskampioenschap niet heeft plaatsgevonden. Deze week gaat de CWN daar ook mee aan de slag en worden de verenigingen van de betreffende spelers benaderd.

Geen reacties mogelijk aan "Aanmelden NK Tête-à-tête"